Inzerát ze serveru www.inzerce-aukce.cz
Datum vložení inzerátu: 08.08.2016

Rozdružovač balíků

Typ inzerátu: nabídka

Rozdružovač balíků slouží k rozebírání balíků slámy, sena a senáže a k následnému zakládání hmoty do žlabu nebo rozprostření na plochu. Rozdružovač se vyrábí jako závěsný na vlastních kolech. Je vybaven i tříbodovým závěsem, což po jednoduchém odmontování oje umožňuje jeho použití v nesené verzi.
Pohon turbíny a rozdružovacího nožového válce je od vývodové hřídele traktoru přes úhlovou převodovku a řetězové převody. Ovládání nakládacího čela, ústí hubice a posuvu podlahového dopravníku je hydraulické od vnějšího okruhu traktoru. Ovládací rozvaděč je umístěn v dosahu traktoristy.
Balíky se nakládají pomocí hydraulického čela a podlahový dopravník s plynulou regulací posuvu je přibližuje k rotujícímu nožovému bubnu. Nařezanou hmotu pak turbína unáší a pohyblivým ústím hubice ji směruje do žlabu nebo rozprostírá na plochu.
Předností tohoto rozdružovače je jednoduchá konstrukce a nízký požadovaný příkon, což umožňuje práci ve stáji i s malým traktorem. Záruka, doprava zdarma! Možnost financování s podporou PGRLF. Web: http://www.barny-agro.cz

Cena: 193 000,- CZK

Lokalita: Ústí nad Orlicí
Jméno: Bárny agro s.r.o.
Email: barnyagro@seznam.cz
Telefon: 732378639
ICQ: