Inzerát ze serveru www.inzerce-aukce.cz
Datum vložení inzerátu: 09.01.2017

Milenecký azyl České Budějovice

Typ inzerátu: nabídka

Milenecký azyl České Budějovice.

Pokud řešíte problém kam pozvat svou milou, nebo svého milého během dne, pension Levné ubytování České Budějovice nabízí azyl milencům, v době od 9 do 15 hodin na základě předchozí tel. dohody s recepcí pensionu.

DISKRÉTNÍ DENNÍ UBYTOVÁNÍ je cenově zajímavé, cena za kvalitní dvoulůžkový pokoj pro milence (dvě osoby v době od 9 do 15 hodin) je účtována jako běžná cena za jednolůžkový pokoj a to pouhých 720 Kč (tedy 360 Kč za osobu, po dobu až 6 hodin). Předchozí telefonická dohoda s recepcí pensionu je nutná.

Zaplatit ubytování a vyzvednout si na recepci klíče od pokoje může pouze jeden z partnerů. Druhý partner (partnerka) do recepce chodit nemusí. Naprostá diskrétnost a profesionální přístup pracovníků recepce Pension Levné ubytování České Budějovice je samozřejmostí.

Levné ubytování České Budějovice, nedaleko centra města je mezi hotely a pensiony oblíbeno. Pension je vhodný pro pracovní cesty, rodinnou dovolenou, ale i jako romantické ubytování pro zamilované páry a milenecké dvojice v Českých Budějovicích.
Levné ubytování České Budějovice poskytne milencům, kteří hledají soukromí, pohodu, klid a příjemné prostředí, azyl pro milence v kvalitním pensionu.

Cena: 360,- CZK

Lokalita: České Budějovice
Jméno: Jaroslav Srba
Email: info@ceske-budejovice-levne-ubytovani.cz
Telefon: 721589838
ICQ: